Gedaan met laden. U bevindt zich op: Wokken

Wokken

  • IGO
  • Erkenningsnummer: VG_E_00245
  • Goedgekeurd op: 15 maart 2011

Beschrijving

Aan dienstenchequeswerknemers wordt soms gevraagd om te koken. De hedendaagse wokkunst wordt verondersteld, al was het maar om bvb. de groenten 'juist' te snijden ter voorbereiding voor de klant. Goede voorbereiding en planning zijn belangrijk om een korte kooktijd te garanderen. In deze cursus leren de cursisten werken met de wok en maken ze kennis met de basisprodukten en bereidingswijzen

Opleidingsduur

Deze kookmodule is de enige ASVO-kookmodule die niet over 6u maar over 3u30 gegeven wordt, omdat er weinig theorie wordt gegeven. De (weinige) theorie wordt bij aanvang gegeven, daarna is er plaats voor demo, praktijk (in kleine groepjes van 3 of 4 deelnemers) en vragen

Kostprijs

De modules zullen doorgaan in 2010-2011, de exacte data zullen u worden medegedeeld door de inschrijvende organisaties bij hun aanvraag. Het ASVO hanteert twee prijzencategorieën: -in het open aanbod wordt een prijs per cursist gehanteerd -in het gesloten aanbod: een prijs per groep tot en met 15 deelnemers