Gedaan met laden. U bevindt zich op: Technicus in fermentatieprocessen - Zuivel

Technicus in fermentatieprocessen - Zuivel

Opleidingsverstrekker
CVO - centra voor volwassenenonderwijs of CBE - centra voor basiseducatie
Registratienummer
ODB-Y00018
Geregistreerd
op: 1 september 2019

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 320 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: https://data-onderwijs.vlaanderen.be/onderwijsaanbod/lijst.aspx?hs=vwo&studie=787opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

Modules

  • Zuivelwetgeving | ODB-Y00018-001 | 20 uur
  • Labo fermentatie - halfharde en harde kazen | ODB-Y00018-002 | 80 uur
  • Labo fermentatie - zachte zuivel | ODB-Y00018-003 | 80 uur
  • Veiligheids- en milieuwetgeving | ODB-Y00018-004 | 20 uur
  • Hygiëne en kwaliteitscontrole | ODB-Y00018-005 | 40 uur
  • Basiskennis fermentatieprocessen zuivel | ODB-Y00018-006 | 80 uur

Inhoud van de opleiding

In het opleidingsprofiel vind je info over de inhoud van de opleiding en de modules.(opent in nieuw venster)https://www.kwalificatiesencurriculum.be/volwassenenonderwijs(opent in nieuw venster)Voor meer info over de organisatie van de opleiding kijk je best naar de websites van de verschillende centra die deze opleiding inrichten.