Gedaan met laden. U bevindt zich op: Restauranthouder

Restauranthouder

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00611
Geregistreerd
op: 1 juli 2021

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 968 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

Modules

  • Serviceverlening | ODB-Z00611-001 | 20 uur
  • Ondernemen in de horeca | ODB-Z00611-010 | 40 uur
  • Gevorderde zaaltechnieken | ODB-Z00611-011 | 20 uur
  • Gevorderde zaalpraktijk en zaalbereidingen | ODB-Z00611-012 | 20 uur
  • Restaurantdesserten | ODB-Z00611-013 | 20 uur
  • Ondernemerspitch Horeca | ODB-Z00611-014 | 1 uur
  • Opstellen van een financieel plan (9640) | ODB-Z00611-015 | 12 uur
  • Opstellen van een marketingplan (9641) | ODB-Z00611-016 | 8 uur
  • Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) (9662) | ODB-Z00611-017 | 3 uur
  • Coaching werkplekleren/ 8 u | ODB-Z00611-018 | 8 uur
  • Voedingsleer | ODB-Z00611-019 | 4 uur
  • Wereldculturen | ODB-Z00611-002 | 28 uur
  • Praktijk Kok | ODB-Z00611-020 | 8 uur
  • Praktijk Kelner | ODB-Z00611-021 | 8 uur
  • Intake Succesvol ondernemer (9660) | ODB-Z00611-022 | 1 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00611-023 | 14 uur
  • Evaluatie praktijk Horecamedewerker | ODB-Z00611-024 | 8 uur
  • Introductie in de horeca | ODB-Z00611-025 | 20 uur
  • Basis keukentechnologie | ODB-Z00611-026 | 32 uur
  • Warenkennis en keukenpraktijk | ODB-Z00611-027 | 56 uur
  • Basis zaal | ODB-Z00611-028 | 20 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00611-029 | 1 uur
  • Drankenkennis | ODB-Z00611-003 | 36 uur
  • Wijn leren proeven | ODB-Z00611-004 | 24 uur
  • Bier leren proeven | ODB-Z00611-005 | 24 uur
  • Restauranthouder | ODB-Z00611-006 | 400 uur
  • Gevorderde warenkennis en praktijk: gastronomische keuken | ODB-Z00611-007 | 48 uur
  • Gevorderde keukenpraktijk | ODB-Z00611-008 | 48 uur
  • Voedingsleer | ODB-Z00611-009 | 36 uur

Inhoud van de opleiding

De restauranthouder is uitbater van een horecazaak, gaande van een eenvoudige bistro of taverne met dagschotel tot een trendy brasserie of gastronomisch restaurant.