Kok
- SYNTRA
- ODB-Z00505
- op: 12 juli 2021
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
- Vlaams opleidingskrediet
Aantal uren: 650 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Modules
- Business Lab: intake | ODB-Z00505-001 | 1 uur
- Opstellen van een financieel plan (9640) | ODB-Z00505-010 | 12 uur
- Opstellen van een marketingplan (9641) | ODB-Z00505-011 | 8 uur
- Praktijk Kok | ODB-Z00505-012 | 8 uur
- Restaurantdesserten | ODB-Z00505-013 | 20 uur
- Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) (9662) | ODB-Z00505-014 | 3 uur
- Voedingsleer | ODB-Z00505-015 | 36 uur
- Voedingsleer | ODB-Z00505-016 | 4 uur
- Wijn leren proeven | ODB-Z00505-017 | 24 uur
- Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00505-018 | 14 uur
- Introductie in de horeca | ODB-Z00505-019 | 20 uur
- Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00505-002 | 120 uur
- Basis keukentechnologie | ODB-Z00505-020 | 32 uur
- Warenkennis en keukenpraktijk | ODB-Z00505-021 | 56 uur
- Basis zaal | ODB-Z00505-022 | 20 uur
- Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00505-023 | 1 uur
- Evaluatie praktijk Horecamedewerker | ODB-Z00505-024 | 8 uur
- Gezonde en milieuverantwoorde voeding | ODB-Z00505-025 | 24 uur
- Bier leren proeven | ODB-Z00505-026 | 24 uur
- Business Lab: plan een start-up | ODB-Z00505-003 | 41 uur
- Drankenkennis | ODB-Z00505-004 | 36 uur
- Gevorderde keukenpraktijk | ODB-Z00505-005 | 48 uur
- Gevorderde warenkennis en praktijk: gastronomische keuken | ODB-Z00505-006 | 48 uur
- Intake Succesvol ondernemer (9660) | ODB-Z00505-007 | 1 uur
- Ondernemen in de horeca | ODB-Z00505-008 | 40 uur
- Ondernemerspitch Horeca (9425) | ODB-Z00505-009 | 1 uur
Inhoud van de opleiding
De opleiding Kok heeft tot doel cursisten de competenties aan te leren van een kok: het verwerken van ingrediënten door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, het creëren van gerechten conform de bedrijfsformule, het meedenken over de samenstelling van de kaart, het opstellen van technische fiches, het opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken, het verbeteren van de kwaliteit van het werk en de gerechten en het beheren van voorraden, teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.