Gedaan met laden. U bevindt zich op: Kaasmeester

Kaasmeester

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00618
Geregistreerd
op: 1 september 2023

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 152 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

Modules

  • Van melk tot kaas als verkoopproduct | ODB-Z00618-001 | 24 uur
  • De kaassoorten en kaasfamilies | ODB-Z00618-002 | 44 uur
  • Verkoop van kaas | ODB-Z00618-003 | 24 uur
  • Kaasmeester | ODB-Z00618-004 | 1 uur
  • Eindwerkbegeleiding | ODB-Z00618-005 | 8 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00618-006 | 14 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00618-007 | 1 uur
  • Kaas culinair | ODB-Z00618-008 | 36 uur

Inhoud van de opleiding

Een kaasmeester weet hoe kazen gemaakt, versneden en bewaard worden en heeft een goede basiskennis van het affineren van kaas. Hij is zich bewust van de ecologische impact van zijn zaak en gaat duurzaam te werk. Een kaasmeester kan een goede kaasbereiding maken en goede suggesties voor pairing doen aan de klant.