Gedaan met laden. U bevindt zich op: Horecamedewerker
Horecamedewerker
- SYNTRA
- ODB-Z00532
- op: 12 juli 2021
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
Aantal uren: 151 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Modules
- Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00532-001 | 1 uur
- Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00532-002 | 14 uur
- Basis keukentechnologie | ODB-Z00532-003 | 32 uur
- Basis zaal | ODB-Z00532-004 | 20 uur
- Evaluatie praktijk Horecamedewerker | ODB-Z00532-005 | 8 uur
- Introductie in de horeca | ODB-Z00532-006 | 20 uur
- Warenkennis en keukenpraktijk | ODB-Z00532-007 | 56 uur
Inhoud van de opleiding
De opleiding Horecamedewerker heeft tot doel cursisten de basiscompetenties aan te leren die een medewerker in de horeca nodig heeft. Het gaat hierbij om enkel basistechnieken in zowel de zaal als de keuken. Binnen het traject wordt ook de ondernemerszin aangescherpt en worden de eerste competenties van ondernemerschap meegegeven.