Noman, 21 jaar - keukenmedewerker
Stage leidde naar een job
Tijdens zijn CVO-opleiding van 4 maanden tot keukenmedewerker liep Noman stage bij een feestzaal. En dat viel zo goed mee voor beide partijen dat Noman er vast in dienst kwam en intussen de rechterhand van de chefkok is. In de feestzaal ontvangen ze tot 600 personen en dat geeft uiteraard heel wat werk en organisatie in de keuken. Noman focust zich op de warme gerechten en zorgt ervoor dat die piekfijn in orde zijn.
Wat vindt Noman minder leuk aan zijn job?
Niks eigenlijk. Ook niet de afwas en het poetsen? Daar zorgen zijn collega’s voor. In de horeca is het natuurlijk altijd hard werken en veel weekendwerk.
Wat vindt Noman belangrijk?
Op tijd op je werk aankomen, vriendelijk zijn en de handen uit de mouwen steken.
In de horeca is het hard werken en veel weekendwerk. Geen probleem als je zoals ik van aanpakken weet.
Advies van Noman
Als je geen zin hebt om te studeren, kan je een korte opleiding volgen en een job zoeken.