Gedaan met laden. U bevindt zich op: Horecamedewerker

Horecamedewerker

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00532
Geregistreerd
op: 12 juli 2021

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 151 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

Modules

  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00532-001 | 1 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00532-002 | 14 uur
  • Basis keukentechnologie | ODB-Z00532-003 | 32 uur
  • Basis zaal | ODB-Z00532-004 | 20 uur
  • Evaluatie praktijk Horecamedewerker | ODB-Z00532-005 | 8 uur
  • Introductie in de horeca | ODB-Z00532-006 | 20 uur
  • Warenkennis en keukenpraktijk | ODB-Z00532-007 | 56 uur

Inhoud van de opleiding

De opleiding Horecamedewerker heeft tot doel cursisten de basiscompetenties aan te leren die een medewerker in de horeca nodig heeft. Het gaat hierbij om enkel basistechnieken in zowel de zaal als de keuken. Binnen het traject wordt ook de ondernemerszin aangescherpt en worden de eerste competenties van ondernemerschap meegegeven.