Gedaan met laden. U bevindt zich op: Slager - charcutier

Slager - charcutier

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00631
Geregistreerd
op: 1 september 2023

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 324 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.beopent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

Modules

  • Koude verkoopklare gerechten | ODB-Z00631-001 | 28 uur
  • Verkoop van kaas | ODB-Z00631-010 | 24 uur
  • Traiteuractiviteiten | ODB-Z00631-011 | 52 uur
  • Wild en gevogelte basis | ODB-Z00631-012 | 24 uur
  • Verkoop in de slagerij | ODB-Z00631-002 | 20 uur
  • Vers vlees gevorderd | ODB-Z00631-003 | 40 uur
  • Slager | ODB-Z00631-004 | 8 uur
  • Vleesproducten gevorderd | ODB-Z00631-005 | 32 uur
  • Verfijnde vleeswaren | ODB-Z00631-006 | 32 uur
  • Slager-charcutier | ODB-Z00631-007 | 8 uur
  • Warme verkoopklare gerechten | ODB-Z00631-008 | 32 uur
  • Toegepaste bedrijfsvoering slagerij | ODB-Z00631-009 | 24 uur

Inhoud van de opleiding

De slager specialiseert zich verder in gevorderde vleesproducten en fijne vleeswaren. Zo kan de cursist terecht in een vleesverwerkend bedrijf of aan de slag als (zelfstandig) charcutier.