Gedaan met laden. U bevindt zich op: Zytholoog-Microbrouwer

Zytholoog-Microbrouwer

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00608
Geregistreerd
op: 2 september 2022

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 832 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

Modules

  • Bier en gastronomie | ODB-Z00608-001 | 40 uur
  • Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00608-011 | 120 uur
  • Coaching werkplekleren/ 6 u | ODB-Z00608-012 | 6 uur
  • Intake Succesvol ondernemer (9660) | ODB-Z00608-013 | 1 uur
  • Microbrouwer | ODB-Z00608-014 | 1 uur
  • Ondernemerspitch Zytholoog (9039) | ODB-Z00608-015 | 1 uur
  • Opstellen van een financieel plan (9640) | ODB-Z00608-016 | 12 uur
  • Opstellen van een marketingplan (9641) | ODB-Z00608-017 | 8 uur
  • Praktijk brouwen graad 1 | ODB-Z00608-018 | 16 uur
  • Praktijk brouwen graad 2 | ODB-Z00608-019 | 16 uur
  • Bierstijlen | ODB-Z00608-002 | 28 uur
  • Praktijk brouwen graad 3 | ODB-Z00608-020 | 16 uur
  • Praktijk brouwen graad 4 | ODB-Z00608-021 | 20 uur
  • Project Zytholoog | ODB-Z00608-022 | 12 uur
  • Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) (9662) | ODB-Z00608-023 | 3 uur
  • Succesvol ondernemer (8400) | ODB-Z00608-024 | 1 uur
  • Zytholoog | ODB-Z00608-025 | 1 uur
  • Zytholoog-Microbrouwer | ODB-Z00608-026 | 320 uur
  • Bier leren proeven | ODB-Z00608-027 | 24 uur
  • Biersommeliertechnieken | ODB-Z00608-028 | 24 uur
  • Bier en zijn grondstoffen | ODB-Z00608-029 | 20 uur
  • Bierstijlen | ODB-Z00608-003 | 4 uur
  • Brouwproces en gisting | ODB-Z00608-030 | 24 uur
  • Bier en zijn grondstoffen | ODB-Z00608-031 | 2 uur
  • Brouwproces en gisting | ODB-Z00608-032 | 2 uur
  • Bierwetgeving en marketing | ODB-Z00608-004 | 24 uur
  • Biochemie en chemie in de brouwerij | ODB-Z00608-005 | 2 uur
  • Biochemie en chemie in de brouwerij | ODB-Z00608-006 | 20 uur
  • Brouwerij - inrichting en beheer | ODB-Z00608-007 | 20 uur
  • Brouwerij - inrichting en beheer - Begeleiding case study | ODB-Z00608-008 | 4 uur
  • Business Lab 1 - Start a start-up | ODB-Z00608-009 | 40 uur