Gedaan met laden. U bevindt zich op: Restauranthouder
Restauranthouder
- SYNTRA
- ODB-Z00493
- op: 12 juli 2021
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
- Vlaams opleidingskrediet
Aantal uren: 921 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Modules
- Aanvullend werkplekleren Restauranthouder | ODB-Z00493-001 | 200 uur
- Gevorderde zaaltechnieken | ODB-Z00493-010 | 20 uur
- Intake Succesvol ondernemer (9660) | ODB-Z00493-011 | 1 uur
- Ondernemen in de horeca | ODB-Z00493-012 | 40 uur
- Opstellen van een financieel plan (9640) | ODB-Z00493-013 | 12 uur
- Opstellen van een marketingplan (9641) | ODB-Z00493-014 | 8 uur
- Praktijk Kelner | ODB-Z00493-015 | 8 uur
- Praktijk Kok | ODB-Z00493-016 | 8 uur
- Restaurantdesserten | ODB-Z00493-017 | 20 uur
- Serviceverlening | ODB-Z00493-018 | 20 uur
- Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) (9662) | ODB-Z00493-019 | 3 uur
- Bier leren proeven | ODB-Z00493-002 | 24 uur
- Voedingsleer | ODB-Z00493-020 | 36 uur
- Voedingsleer | ODB-Z00493-021 | 4 uur
- Wereldculturen | ODB-Z00493-022 | 28 uur
- Wijn leren proeven | ODB-Z00493-023 | 24 uur
- Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00493-024 | 14 uur
- Evaluatie praktijk Horecamedewerker | ODB-Z00493-025 | 8 uur
- Introductie in de horeca | ODB-Z00493-026 | 20 uur
- Basis keukentechnologie | ODB-Z00493-027 | 32 uur
- Warenkennis en keukenpraktijk | ODB-Z00493-028 | 56 uur
- Basis zaal | ODB-Z00493-029 | 20 uur
- Business Lab: intake | ODB-Z00493-003 | 1 uur
- Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00493-030 | 1 uur
- Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00493-004 | 120 uur
- Business Lab: plan een start-up | ODB-Z00493-005 | 41 uur
- Drankenkennis | ODB-Z00493-006 | 36 uur
- Gevorderde keukenpraktijk | ODB-Z00493-007 | 48 uur
- Gevorderde warenkennis en praktijk: gastronomische keuken | ODB-Z00493-008 | 48 uur
- Gevorderde zaalpraktijk en zaalbereidingen | ODB-Z00493-009 | 20 uur
Inhoud van de opleiding
De restauranthouder is uitbater van een horecazaak, gaande van een eenvoudige bistro of taverne met dagschotel tot een trendy brasserie of gastronomisch restaurant.