Gedaan met laden. U bevindt zich op: Restauranthouder

Restauranthouder

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00493
Geregistreerd
op: 12 juli 2021

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 921 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

Modules

  • Aanvullend werkplekleren Restauranthouder | ODB-Z00493-001 | 200 uur
  • Gevorderde zaaltechnieken | ODB-Z00493-010 | 20 uur
  • Intake Succesvol ondernemer (9660) | ODB-Z00493-011 | 1 uur
  • Ondernemen in de horeca | ODB-Z00493-012 | 40 uur
  • Opstellen van een financieel plan (9640) | ODB-Z00493-013 | 12 uur
  • Opstellen van een marketingplan (9641) | ODB-Z00493-014 | 8 uur
  • Praktijk Kelner | ODB-Z00493-015 | 8 uur
  • Praktijk Kok | ODB-Z00493-016 | 8 uur
  • Restaurantdesserten | ODB-Z00493-017 | 20 uur
  • Serviceverlening | ODB-Z00493-018 | 20 uur
  • Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) (9662) | ODB-Z00493-019 | 3 uur
  • Bier leren proeven | ODB-Z00493-002 | 24 uur
  • Voedingsleer | ODB-Z00493-020 | 36 uur
  • Voedingsleer | ODB-Z00493-021 | 4 uur
  • Wereldculturen | ODB-Z00493-022 | 28 uur
  • Wijn leren proeven | ODB-Z00493-023 | 24 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00493-024 | 14 uur
  • Evaluatie praktijk Horecamedewerker | ODB-Z00493-025 | 8 uur
  • Introductie in de horeca | ODB-Z00493-026 | 20 uur
  • Basis keukentechnologie | ODB-Z00493-027 | 32 uur
  • Warenkennis en keukenpraktijk | ODB-Z00493-028 | 56 uur
  • Basis zaal | ODB-Z00493-029 | 20 uur
  • Business Lab: intake | ODB-Z00493-003 | 1 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00493-030 | 1 uur
  • Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00493-004 | 120 uur
  • Business Lab: plan een start-up | ODB-Z00493-005 | 41 uur
  • Drankenkennis | ODB-Z00493-006 | 36 uur
  • Gevorderde keukenpraktijk | ODB-Z00493-007 | 48 uur
  • Gevorderde warenkennis en praktijk: gastronomische keuken | ODB-Z00493-008 | 48 uur
  • Gevorderde zaalpraktijk en zaalbereidingen | ODB-Z00493-009 | 20 uur

Inhoud van de opleiding

De restauranthouder is uitbater van een horecazaak, gaande van een eenvoudige bistro of taverne met dagschotel tot een trendy brasserie of gastronomisch restaurant.