Gedaan met laden. U bevindt zich op: Restauranthouder

Restauranthouder

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00484
Geregistreerd
op: 12 juli 2021

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 1.179 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.beopent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

Modules

  • Gevorderde keukenpraktijk | ODB-Z00484-001 | 48 uur
  • EP Praktijk Kelner | ODB-Z00484-010 | 8 uur
  • EP Praktijk Kok | ODB-Z00484-011 | 8 uur
  • Restaurantdesserten | ODB-Z00484-012 | 20 uur
  • WPL Restauranthouder | ODB-Z00484-013 | 400 uur
  • Serviceverlening | ODB-Z00484-014 | 20 uur
  • Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) | ODB-Z00484-015 | 3 uur
  • Voedingsleer | ODB-Z00484-016 | 4 uur
  • Voedingsleer | ODB-Z00484-017 | 36 uur
  • Wereldculturen | ODB-Z00484-018 | 28 uur
  • Wijn leren proeven | ODB-Z00484-019 | 24 uur
  • Gevorderde warenkennis en praktijk: gastronomische keuken | ODB-Z00484-002 | 48 uur
  • WPL Aanvullend werkplekleren Restauranthouder | ODB-Z00484-020 | 200 uur
  • Bier leren proeven | ODB-Z00484-021 | 24 uur
  • Business Lab: intake | ODB-Z00484-022 | 1 uur
  • Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00484-023 | 120 uur
  • Business Lab: plan een start-up | ODB-Z00484-024 | 41 uur
  • Coaching werkplekleren / 8 u | ODB-Z00484-025 | 8 uur
  • Drankenkennis | ODB-Z00484-026 | 36 uur
  • Gevorderde zaalpraktijk en zaalbereidingen | ODB-Z00484-003 | 20 uur
  • Gevorderde zaaltechnieken | ODB-Z00484-004 | 20 uur
  • Intake Succesvol ondernemer | ODB-Z00484-005 | 1 uur
  • Ondernemen in de horeca | ODB-Z00484-006 | 40 uur
  • EP Ondernemerspitch Horeca | ODB-Z00484-007 | 1 uur
  • Opstellen van een financieel plan | ODB-Z00484-008 | 12 uur
  • Opstellen van een marketingplan | ODB-Z00484-009 | 8 uur

Inhoud van de opleiding

De restauranthouder is uitbater van een horecazaak, gaande van een eenvoudige bistro of taverne met dagschotel tot een trendy brasserie of gastronomisch restaurant