Gedaan met laden. U bevindt zich op: Restauranthouder
Restauranthouder
- SYNTRA
- ODB-Z00484
- op: 12 juli 2021
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
- Vlaams opleidingskrediet
Aantal uren: 1.179 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: http://www.syntra.beopent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Modules
- Gevorderde keukenpraktijk | ODB-Z00484-001 | 48 uur
- EP Praktijk Kelner | ODB-Z00484-010 | 8 uur
- EP Praktijk Kok | ODB-Z00484-011 | 8 uur
- Restaurantdesserten | ODB-Z00484-012 | 20 uur
- WPL Restauranthouder | ODB-Z00484-013 | 400 uur
- Serviceverlening | ODB-Z00484-014 | 20 uur
- Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) | ODB-Z00484-015 | 3 uur
- Voedingsleer | ODB-Z00484-016 | 4 uur
- Voedingsleer | ODB-Z00484-017 | 36 uur
- Wereldculturen | ODB-Z00484-018 | 28 uur
- Wijn leren proeven | ODB-Z00484-019 | 24 uur
- Gevorderde warenkennis en praktijk: gastronomische keuken | ODB-Z00484-002 | 48 uur
- WPL Aanvullend werkplekleren Restauranthouder | ODB-Z00484-020 | 200 uur
- Bier leren proeven | ODB-Z00484-021 | 24 uur
- Business Lab: intake | ODB-Z00484-022 | 1 uur
- Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00484-023 | 120 uur
- Business Lab: plan een start-up | ODB-Z00484-024 | 41 uur
- Coaching werkplekleren / 8 u | ODB-Z00484-025 | 8 uur
- Drankenkennis | ODB-Z00484-026 | 36 uur
- Gevorderde zaalpraktijk en zaalbereidingen | ODB-Z00484-003 | 20 uur
- Gevorderde zaaltechnieken | ODB-Z00484-004 | 20 uur
- Intake Succesvol ondernemer | ODB-Z00484-005 | 1 uur
- Ondernemen in de horeca | ODB-Z00484-006 | 40 uur
- EP Ondernemerspitch Horeca | ODB-Z00484-007 | 1 uur
- Opstellen van een financieel plan | ODB-Z00484-008 | 12 uur
- Opstellen van een marketingplan | ODB-Z00484-009 | 8 uur
Inhoud van de opleiding
De restauranthouder is uitbater van een horecazaak, gaande van een eenvoudige bistro of taverne met dagschotel tot een trendy brasserie of gastronomisch restaurant