Gedaan met laden. U bevindt zich op: Slager-spekslager

Slager-spekslager

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00392
Geregistreerd
op: 1 september 2019

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 1.747 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

Modules

  • Slager-Spekslager | ODB-Z00392-001 | 9 uur
  • Warme en koude verkoopklare gerechten | ODB-Z00392-010 | 24 uur
  • Medewerker Slagerij | ODB-Z00392-011 | 350 uur
  • Vrijstellingsproef examen van de module | ODB-Z00392-012 | 1 uur
  • Vers vlees basis | ODB-Z00392-013 | 28 uur
  • Verkoop in de slagerij | ODB-Z00392-014 | 20 uur
  • Toegepaste bedrijfsvoering slagerij | ODB-Z00392-015 | 24 uur
  • Slager-spekslager | ODB-Z00392-016 | 250 uur
  • Wild en gevogelte basis | ODB-Z00392-017 | 12 uur
  • Vers vlees gevorderd | ODB-Z00392-018 | 28 uur
  • Verfijnde vleeswaren | ODB-Z00392-019 | 24 uur
  • Toegepaste bedrijfsvoering Slager-spekslager | ODB-Z00392-002 | 44 uur
  • Vleesproducten gevorderd | ODB-Z00392-020 | 24 uur
  • Warme verkoopklare gerechten | ODB-Z00392-021 | 20 uur
  • Slager-distributie | ODB-Z00392-022 | 350 uur
  • Traiteuractiviteiten | ODB-Z00392-023 | 52 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00392-024 | 14 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00392-025 | 1 uur
  • Coaching werkplekleren/ 8 u | ODB-Z00392-026 | 8 uur
  • Basis Slagerij (Blended) | ODB-Z00392-027 | 20 uur
  • Slager-charcutier | ODB-Z00392-028 | 8 uur
  • Gehaktbereidingen | ODB-Z00392-029 | 12 uur
  • Fijne vleesproducten en verkoopklare gerechten | ODB-Z00392-003 | 36 uur
  • Vleesproducten basis | ODB-Z00392-030 | 28 uur
  • Koude verkoopklare gerechten | ODB-Z00392-031 | 16 uur
  • Slager-spekslager | ODB-Z00392-004 | 200 uur
  • Coaching werkplekleren/ 4 u | ODB-Z00392-005 | 4 uur
  • Basis slager-spekslager | ODB-Z00392-006 | 36 uur
  • Vers vlees | ODB-Z00392-007 | 44 uur
  • Vleesbereidingen | ODB-Z00392-008 | 16 uur
  • Vleesproducten | ODB-Z00392-009 | 44 uur

Inhoud van de opleiding

De slager verwerkt en bereidt vlees (vers vlees of vleesbereidingen), informeert klanten over het volledige slagerijassortiment teneinde vlees, vleesbereidingen en vleesproducten in de handel te brengen. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de winkel. Je maakt bestellingen klaar. Je verwerkt meestal het vlees van verschillende diersoorten zoals rund, varken, schaap, paard. Je gebruikt vaak machines zoals een gehaktmolen of een vleescutter. Je past bewaartechnieken toe, zoals koude, warme of luchtledige verwerking. Je bereidt soms charcuterie (paté, worst of pastei...) en traiteurproducten (quiche, pizza of bereide schotels).