Gedaan met laden. U bevindt zich op: Hospitality Manager

Hospitality Manager

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00130
Geregistreerd
op: 1 september 2019

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 370 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

Modules

  • Communicatieve vaardigheden | ODB-Z00130-001 | 28 uur
  • Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00130-010 | 120 uur
  • Business Lab: intake | ODB-Z00130-011 | 1 uur
  • Coaching werkplekleren / 1 u /vrijstelbaar volgens de voorwaarden van het werkplekleren | ODB-Z00130-012 | 1 uur
  • Hospitality Manager | ODB-Z00130-013 | 38 uur
  • Coaching stage/ 1u | ODB-Z00130-014 | 1 uur
  • Serviceverlening | ODB-Z00130-002 | 20 uur
  • Wereldculturen | ODB-Z00130-003 | 28 uur
  • Hospitality Manager | ODB-Z00130-004 | 38 uur
  • Managementvaardigheden | ODB-Z00130-005 | 32 uur
  • Organisatievaardigheden | ODB-Z00130-006 | 20 uur
  • Hospitality Manager | ODB-Z00130-007 | 1 uur
  • Business Lab: intake | ODB-Z00130-008 | 1 uur
  • Business Lab: plan een start-up | ODB-Z00130-009 | 41 uur

Inhoud van de opleiding

Hospitality is gastvrijheid. Een hospitality manager is dus een manager die in de gastvrijheidssector werkt. In de praktijk gaat het vaak om een horeca functie, maar al zijn ook hospitality managers in zalencentra, pretparken en evenementenhallen. Een hospitality manager zorgt ervoor dat gasten een prettige ervaring hebben. Daartoe creëert de hospitality manager de juiste verwachtingen, een prettige sfeer, biedt een onberispelijke service aan en verrast gasten op een originele manier. De hospitality manager geeft leiding aan een team. Het takenpakket van een hospitality manager is enorm breed. Zo houdt een hospitality manager zich bezig met de inkoop, de marketing, het personeelsbeleid, de administratie en de financiën. Dit alles creëert de juiste randvoorwaarden voor een onvergetelijke ervaring voor gasten, die daardoor graag terugkomen en nieuwe gasten doorverwijzen.