Gedaan met laden. U bevindt zich op: Technicus in fermentatieprocessen - Wijnen

Technicus in fermentatieprocessen - Wijnen

Opleidingsverstrekker
CVO - centra voor volwassenenonderwijs of CBE - centra voor basiseducatie
Registratienummer
ODB-Y00519
Geregistreerd
op: 1 september 2019

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 400 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: https://data-onderwijs.vlaanderen.be/onderwijsaanbod/lijst.aspx?hs=vwo&studie=785opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

Modules

  • Labo fermentatie - stille wijnen | ODB-Y00519-001 | 80 uur
  • Accijnswetgeving | ODB-Y00519-002 | 20 uur
  • Veiligheids- en milieuwetgeving | ODB-Y00519-003 | 20 uur
  • Labo fermentatie - mousserende en versterkte wijnen | ODB-Y00519-004 | 80 uur
  • Hygiëne en kwaliteitscontrole | ODB-Y00519-005 | 40 uur
  • Basiskennis grondstoffen en fermentatieprocessen | ODB-Y00519-006 | 160 uur

Inhoud van de opleiding

In het opleidingsprofiel vind je info over de inhoud van de opleiding en de modules.(opent in nieuw venster)https://www.kwalificatiesencurriculum.be/volwassenenonderwijs(opent in nieuw venster)Voor meer info over de organisatie van de opleiding kijk je best naar de websites van de verschillende centra die deze opleiding inrichten.