Gedaan met laden. U bevindt zich op: Gezond koken en koken met de microgolfoven
Gezond koken en koken met de microgolfoven
Beschrijving
Aan dienstenchequewerknemers wordt soms gevraagd om te koken. De hedendaagse klant is veeleisend met betrekking tot gezonde en evenwichtige voeding. Iets meer basisprincipes krijgen over gezonde voeding is zeker nodig. Ook met betrekking tot de microgolfoven leert de ervaring dat veel medewerkers deze oven enkel gebruiken om op te warmen maar echter nooit leerden er daadwerkelijk mee te koken. Ook hierin worden ze wegwijs gemaakt.
Opleidingsduur
Deze module wordt gegeven in een volledige dag van 6u.
Kostprijs
De modules zullen doorgaan in 2010 de exacte data zullen u worden medegedeeld door de inschrijvende organisaties bij hun aanvraag. Het ASVO hanteert twee prijzencategorieën: -in het open aanbod wordt een prijs per cursist gefactureerd. -in het gesloten aanbod: een prijs per groep tot en met 15 deelnemers.